vrijdag 22 februari 2008

11/2 - 15/2

ma: we zijn in de "teletijdsmachine" geweeest en dat was over 'Anne Frank ' dat is een Joods meisje zij moest in het "concentratiekamp" gaan om de slaaf te zijn van "Hitler Adolf". Hij is HEEL HEEL HEEL HEEL HEEL "stout" hij wou dat iedereen blauwe ogen had maar hij zelf had geen blauwe ogen en hij zei :'wie bruine ogen heeeft is een slechte mens ' Dit vind ik heel heel " DOM " We hebben elke dag een beetje meer geleerd !daaag!

di: weer over "Anne Frank". Nadien ging het over werkwoorden vb: ik koop ,wij kopen,ik kocht,ik heb gekocht.Dat is leuk en bij elk babbelrondje ziet de juf als we geen fouten maken : vb: Bilal zegt altijd "school-arabische" maar het is "arabische-school" hihi !daaag!

woe: was het hetzelfde . Dan zegt juf Kristien dat we deze keer niet gaan zwemmen maar volgende week hebben we 2 keer na elkaar zwemmen "COOOL" hihihihi .en dat was een korte dag zoals elke woensdag. !daaag!

do:er was geen zwemmen "PECH" we hebben geleerd over "Anne Frank" . we hebben een film over "LA BELLA é VITA" bekeken. Dat was heel interessant en leuuuuk. GELLUKIGE "Sint Valentijnsdag
VRIJDAG 15/02/08 IS HET DE VERJAARDAG VAN SHAUNY!!! HIPHIPHOERA!!!!!!

vrij: was het leuk want er was lange speeltijd dat was "COOL RAOUL" !!!!!! hihihihihihi
we hebben de rest van la vita é bella gezien de papa is dood dat was heeel triestig en we hebben "ROPE SKIPPING" les gekregen. Dat was leuk !DAAAAAAAAAAAG!

Gabriëlla

1 opmerking:

avsd zei

Waarom zijn jullie onder 'Branche' in Administratie gerangschikt en niet onder bv. Onderwijs? (bij aanklikken profiel)
Een fijne schoolweek toegewenst!