Halloween.... Griezeltijd!
Er wordt veel gesproken over heksen. Maar hebben die echt bestaan?
Wij leerden over de verschillende testen om te weten of je een heks bent. Geen leuke testen!
Hoe smaken heksenprotten?? Maak ze thuis nog 's!
Recept:
300g boter laten smelten. Hierbij 300g havermout en 200g muësli mengen.
4 eieren samen met 200g suiker tot schuim kloppen en alles mengen. Nu nog 200g zelfrijzende bloem toevoegen en onder de rest spatelen. Maak nu propjes van het deeg met 2 lepels en leg ze op een bakplaat. 20min in de oven op 180° plaatsen.
Lekkerrrrr!
Er wordt veel gesproken over heksen. Maar hebben die echt bestaan?
Wij leerden over de verschillende testen om te weten of je een heks bent. Geen leuke testen!
Hoe smaken heksenprotten?? Maak ze thuis nog 's!
Recept:
300g boter laten smelten. Hierbij 300g havermout en 200g muësli mengen.
4 eieren samen met 200g suiker tot schuim kloppen en alles mengen. Nu nog 200g zelfrijzende bloem toevoegen en onder de rest spatelen. Maak nu propjes van het deeg met 2 lepels en leg ze op een bakplaat. 20min in de oven op 180° plaatsen.
Lekkerrrrr!
1 opmerking:
leuk resept
Een reactie posten